Programok - www.bptravelcoach.hu

Programok

 

ÜNNEPI Programok busszal

 

Külföldi programok

 

2019/2020 tél

Síelés Donovaly-ban

 

A Budapesthez legközelebb eső sí terület nemcsak kezdő, hanem haladó síelőknek is megfelelő terepet biztosít, a kisebb korosztály pedig önfeledten szánkózhat a kellemes környezetben. A Park Snow Donovaly szolgáltatásai közé tartozik a síléc és snowboard-kölcsönző, sí-szerviz, valamint síiskola kezdőknek.

 

Kirándulás a Plitvicei tavakhoz (Horvátország)

egész évben

Plitvice Nemzeti Park (Horvátország)

 

A Plitvicei-tórendszer Európa egyik legszebb természeti látványossága. A Mala Kapela és a Pljesevica hegyvonulatainak találkozásánál több folyócska fut össze, melyek egységes tórendszert hoztak létre. Az évezredek során a folyócskák összegyűlt vize kivájta a medret, a tavak vize kioldotta a mészkövet és e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította vadregényes táj alakult ki. A legnagyobb vízesés 78 m magas, nyáron hatalmas robajjal zúdul alá. A parkot 1979-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A tavak körül gyalogutakat alakítottak ki, néhol keskeny pallók vezetnek át a vízen. A kirándulásunkat színesíti, hogy két közlekedési eszközt is: hajót és autóbuszt is igénybe vehetünk (időjárás függvényében).

 

Velencei karnevál

2020 február

Karnevál Velencében

 

Dél-Európában a farsang az év egyik legnagyobb ünnepe volt. Olyan kivételes időszak, amikor viszonylag büntetlenül, nyíltan is ki lehetett mondani mindent. A farsangi időszak januárban kezdődött és a nagyböjthöz közeledve nőttön-nőtt az izgalom. A farsangot a központban, szabad ég alatt rendezték Velencében, a Szent Márk téren. A karnevál hatalmas színjátékhoz volt hasonló, ahol az utcák alkották a színteret, a városlakók voltak a színészek és egyben a nézők is. A közönség az otthonából az erkélyről nézhette az eseményeket. A velencei maszkok nagyon népszerűek voltak az európai országokban is, hazánkban Mátyás király korában Olaszországból hozatták az álarcokat és a karneváli ruhákat. Napjainkra igazi idegenforgalmi látványosságnak számít, évről évre egyre többen keresik fel ezt a Világörökségek sorába is felvett csodálatos várost.

 

Programok Magyarországon

 

Városnézés Budapesten

Budapest városnézés Parlament látogatással

Dunai hajózások

Hajózás és vacsora élőzenével

Városnézés vízibusszal

Dunakanyar

Városnézés tuk-tuk taxival

Segway túra

Trabant túra

Bortúrák

Vidéki túrák: Dunakanyar, Eger, Balaton, Pécs, Hollókő

 

Ünnepi kínálat

Advent Bécsben és Prágában

Szilveszter Monacoban